Színes vagy fekete mellbimbó dísz

Színes vagy fekete mellbimbó dísz

Színes vagy fekete mellbimbó dísz

Amikor egy nő randevúra készül és csábítást tervez, minden olyan eszközt bevet, ami a segítségére lesz a céljai elérésében. Egyik ilyen szuper kellék a nyitott bugyi, az igazán különleges alkalmak szexi viselete. A bátor, hódítani vágyó hölgyeket várja nagy felhozatallal a dreamfashion.hu webáruház, aminek a kínálatában rengeteg erotikus fehérnemű is szerepel, ezek között minden hölgy megtalálja a neki való darabokat.

Jó választás például a készleten lévő Lovica piros színű nyitott bugyi, puha tapintású, szatén fényű szövetből és virágmintás csipkével. Rugalmas anyaga kényelmes viseletet biztosít, az elején kis szatén masnik, az alján található pikáns hasíték lehengerlő megjelenést ad a viselőjének. Hogyha szettként akarja megrendelni, akkor erre is van lehetősége, ugyanis a fehérnemű webáruház kínálatában megtalálható Lovica piros színű nyitott melltartót is megvásárolhatja. Egy ilyen készlettel garantáltan leveheti a lábáról a kiszemelt férfit.

Mérettáblázat is segíti a megfelelő választást, amire szükség van, mert a nyitott bugyi 2 méretben kerül forgalomba. A hódítás sikeréhez a mellbimbó dísz is hozzájárulhat, amit a webshopból szintén megvásárolhat. Az erotikus fehérneműk szexi kiegészítője ez, ami napjainkban egyre elterjedtebb. A hírességek előszeretettel használják ezt az izgalmas kiegészítőt a merész ruhakölteményeik alatt. Többször is használható a mellbimbó dísz, ráadásul többféle alakban és színben kapható. Forró vérű hölgyek kedvenc ékszerének is nevezik, nem véletlenül.

A Lucky nipple covers finom, fekete rózsákkal ékesített mellbimbó dísz igazi szexi darab. Szettben kapható, ami 2 darabot tartalmaz. A melldíszek öntapadósak, így többször is alkalmazhatóak. Ha színeseket szeretne, akkor válassza a Beauty Night Laura nipple covers melldíszt, ami piros alapon fehér pöttyös masnival van kidekorálva, háttere pedig fekete flitteres! A mellbimbó dísz rendkívül vonzó, ha párja meglátja, egyszerűen el lesz ragadtatva tőle. Tegyen egy próbát és meglátja, hogy forró éjszaka elé néz!