rizsliszt

A rizsliszt nem tartalmaz glutént

A rizsliszt nem tartalmaz glutént

Egyre gyakrabban hallhatunk az ételallergia különböző fajtájáról. Az egyik leggyakoribb mind közül a gluténérzékenység. Aki ilyen betegségben szenved, annak kerülnie kell a lisztes ételek fogyasztását. Mivel a liszt igen fontos alapanyaga számos ételnek, ez igen nehéz feladat. Azonban a rizsliszt felhasználása megoldást nyújthat erre a problémára. A hántolt rizsszemek finomra őrlésével…