Természetes stílus a Dyson Supersonic által

Természetes stílus a Dyson Supersonic által

Természetes stílus a Dyson Supersonic által

Az első dolog, ami ezzel a készülékkel kapcsolatban lenyűgözi a felhasználókat, a légáramlás szabályozásának tökéletes pontossága, valamint, hogy fésű nélkül képes természetes hatást létrehozni. A Dyson Supersonic egyike azon kevés hajszárítóknak, amelyek kiváló minőségű formázást is nyújtanak.

A beépített termosztát eredményeként az eszköz képes önállóan beállítani a kifújt levegő hőmérsékletét, ami szinte lehetetlenné teszi a haj károsodását. Mindenki tudja, mennyire ártalmas egy hajszárítót a haj közelébe engedni, ráadásul megérinteni azzal. Az új Dyson Supersonic használatával könnyen megfeledkezhet erről a szabályról.

A modell megjelenése előtt a haj szárítása és formázása unalmasan hosszú folyamat volt. Ennek az alapvetően új eszköznek köszönhetően, bárki képessé válik a professzionális szintű hajápolásra. A tökéletes eredmény érdekében, 3 mágneses csatlakozóval ellátott kiegészítő is bekerült a készletbe. Ezeket pillanatok alatt kicserélheti anélkül, hogy megszakítaná a Dyson Supersonic-kal végzett hajformázási folyamatot.