Tetőablak sötétítő a nyugodt éjszakáért

Tetőablak sötétítő a nyugodt éjszakáért

Tetőablak sötétítő a nyugodt éjszakáért

A napfény jó hatással van a közérzetre, nyári hangulatot teremt, segít a kikapcsolódásban és a pozitív gondolkodásban. Vannak azonban olyan pillanatok, amikor inkább vágyunk egy tetőablak sötétítő használatára, mint a többórás napsütésre, a már amúgy is felmelegedett szobában. Amennyiben Ön is ezzel a problémával néz szembe, több opció közül is választhat.

Az egyik, a belső fényzároló roló felszerelése. Mit lehet vele elérni? Ha úgy akarjuk, akkor a teljes fény kizárását biztosítja, alumínium vagy műanyag lécei szorosan egymáshoz simulnak, így akár délben is sötétet teremthetünk a szobában. Ez külön előny azoknak, akik több műszakban dolgoznak és napközben szeretnének félrevonulni a békés pihenés érdekében.

Emellett a roló külső hővisszaverő bevonattal rendelkezik. Nyáron nem melegedik fel a szoba, télen pedig nem engedi ki a benti meleget, ezáltal energiatakarékos. Amennyiben ezen tetőablak sötétítő mellett dönt, a szomszédok sem fognak tudni benézni a szobába és kedve szerint állíthatja be a roló pozícióját.