Vízlepergető szövet különféle színekben

Vízlepergető szövet különféle színekben

Vízlepergető szövet különféle színekben

A nyár folyamán, aki csak teheti, a szabadban tölti az idejének jelentős részét. Azonban, ebben az évszakban is gyakori manapság az eső, tehát a vízlepergető szövet véd az teljes átázástól. Az eső mellett, a harmat is fontos tényező a tavasztól őszig terjedő időszakban.

Vannak olyan bútordarabok, amelyeket este szárazon lehet tartani azzal, ha bevisszük, de ezt nem minden esetben lehet megoldani. Ezért a kerti bútorokon gyakran használatos a vízlepergető szövet.

Ezekkel nem lesz gond akkor sem, ha esetleg egy esőben kinn felejti az ember, illetve ha a hajnali harmatban az udvaron vagy erkélyen maradnak. Manapság már nagyon sokfajta és különböző mintájú anyag kapható. Gyakran, ha mosásba kerülnek, ezt a tulajdonságukat elveszítik, ezért vásárláskor érdemes kitérni arra is, hogy a vízlepergető szövet bírja a mosást, illetve milyen hőfokig.

Nem egy olyan anyag létezik, ahol maga a struktúra biztosítja a víztaszítást, amit az anyagösszetételnek és a szövési technológiának köszönhetően nem mindig egyszerű.