Zinzino olaj az egyensúlyban lévő szervezetért

Zinzino olaj az egyensúlyban lévő szervezetért

Zinzino olaj az egyensúlyban lévő szervezetért

Már javában tombol az ősz, ami azt jelenti, hogy itt az ideje felerősíteni az immunitásunkat. Az egészség szempontjából különösen fontos a természetes Omega-3 vagy más néven halolaj, ami jót tesz a szervezetünknek, mivel nem képes saját maga előállítani ezeket a zsírsavakat.

A svéd gyártótól származó Zinzino olaj jelenleg az egyik legjobb Omega-3 forrás a piacon. Régóta ismert, hogy az étrendünknek általában magas az Omega-6 és kevés az Omega-3 tartalma, ami egyensúlyhiányhoz vezet e zsírsavak között. Ez pedig egészségügyi problémákat, akár krónikus betegségeket is okozhat. A Zinzino olaj képes kiegyenlíteni az Omega-6 és az Omega-3 közötti egyensúlyt.

Nagyon fontos infó, hogy a vállalat nemcsak terméket forgalmaz, hanem lehetőséget biztosít a Balance test nevű vizsgálat elvégzésére is, amit a vásárló a Zinzino olaj használata előtt otthon is elkészíthet és elküldheti azt egy független laboratóriumba. Az elemzés 10-12 munkanapon belül van kész. Így nyomon követhetjük, hogy elegendő Omega-3-at tartalmaz-e az étrendünk, mielőtt elkezdenénk a Zinzino olaj kúrát.